Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Het Groene Theater

Lifestyle Conceptstore

Ons verhaal

We genieten van elke seconde van dit avontuur

Weten wat je passie is en er voor gaan. Dat is wat wij aan al onze deelnemers in onze eigen trainingen leren dus dan geldt dat ook voor onszelf natuurlijk. Een ander helpen om te ontdekken waar hij of zij goed in is en enthousiast van wordt is echt super leuk. 

Een berichtje op Linkedin in januari 2017 leidde al snel tot een bezichtiging in Klundert en twee weken later was het contract rond, maar gezien de beschikbare ruimte was het dan nog de vraag hoe deze in te vullen. De naam van de shop was binnen 2 seconden gevonden, want met de naam theater proberen wij aan te geven dat het leven maar een spel is en ook een leuk spel en dat het soms toch wel heel veel weg heeft van een theater en als we dan toch allemaal meespelen in het theater dan staat groen voor het begrip duurzaamheid, oftewel met respect naar onze omgeving, naar de natuur en de mensen om ons heen en natuurlijk ook met respect naar onze kinderen en familie.  

Het huiskamerconcept was ook snel bedacht, want wij verwachten allemaal hetzelfde van onze eigen huiskamer, namelijk dat het er gezellig is, dat je er echt welkom bent en dat je er ook kunt ontspannen bij een goede kop koffie of thee en een lekker broodje.

Een maand later waren alle ideeen al uitgewerkt en was de shop ingericht en operationeel en was het wachten op de exploitatievergunning dus van idee naar uitwerking en concretisering was precies een maand. De verdere uitwerking van de ideeen kun je op andere pagina's van deze website vinden. Wil je gewoon even wat drinken of eten of echt gehoord worden of verder werken aan je eigen ontwikkeling? 

Stap gewoon een keer bij ons binnen en ervaar zelf wat het concept je te bieden heeft  

Laat zien wie je bent

In onze kern zijn wij allemaal uniek. Vaak zijn wij net iets te bescheiden om echt te kunnen stralen. Wij helpen je graag om 100% te kunnen zijn wie je bent, zodat je je uniekheid net als deze boom aan de wereld kunt laten zien.

Wie zijn wij?

Je kunt bij ons een training volgen bij een ervaren business consultant die al jarenlang zijn sporen in het bedrijfsleven heeft verdiend voor het opstarten van je eigen onderneming. 

Wil je verder werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling dan hebben wij ook een zeer ervaren personal coach voor je. 

Wil je gewoon wat meer informatie over je voeding, beweging of gezondheid dan kun je gewoon van woensdag tot en met zondag bij ons binnen lopen en dan zullen al je vragen beantwoord worden. 

Onze missie

Je stimuleren bij een bewuster & gezonder leven in een richting die echt voor 100% bij je past.